Durent operisan, oglasio se iz bolničke postelje

Kevin Durent

Košarkaš Golden Stejta, Kevin Durent, završio je sezonu, to je bilo jasno još u prvom poluremenu pete utakmice sa Torontom, a danas je izneo nešto više detalja o stanju povrede.

Durent se oglasio putem Instagrama rekavši da je doživeo rupturu Ahilove tetive i potvrdio da je već obavljen operativni zahvat.

Želim svima da vam kažem da sam doživeo rupturu Ahilove tetive i da je operacija bila uspešna. Moj put oporavka počinje danas, porodica je uz mene i svi smo veoma zahvalni na porukama podrške koje svakodnevno stižu.

Sve ovo jako boli, košarka je moja najveća ljubav i ja sam želeo da budem na parketu i da pomognem saigračima. Stvari ponekad idu ovim putem, ali sam ponosan što sam dao sve što sam mogao i što su moja braća došla do pobede. Biće ovo teško putovanje, ali ja sam spreman, napisao je Durent.

Šesti meč finalne serije na programu je u petak ujutro od 3 časa po srednjeevropskom vremenu, a Toronto vodi sa 3:2 u pobedama.

 

 

View this post on Instagram

 

What’s good everybody I wanted to update you all: I did rupture my Achilles. Surgery was today and it was a success, EASY MONEY My road back starts now! I got my family and my loved ones by my side and we truly appreciate all the messages and support people have sent our way. Like I said Monday, I’m hurting deeply, but I’m OK. Basketball is my biggest love and I wanted to be out there that night because that’s what I do. I wanted to help my teammates on our quest for the three peat. Its just the way things go in this game and I’m proud that I gave it all I physically could, and I’m proud my brothers got the W. It’s going to be a journey but I’m built for this. I’m a hooper I know my brothers can get this Game 6, and I will be cheering  with dub nation while they do it.

A post shared by 35 (@easymoneysniper) on

Komentari
Advertisements