Krstajićev naslednik i dalje pod znakom pitanja, još dva imena u igri

Fudbaleri Srbije

Čelnici Fudbalskog saveza Srbije razgovarali su sa potencijalnim kandidatom za mesto selektora Srbije Ljubišom Tumbakovićem, ali dogovor nije postignut, prenosi Sport klub.

Da li će do konačne saradnje doći i da li će doskorašnji selektor reprezentacije Crne Gore naslediti Mladena Krstajića, biće poznato uskoro.

U četvrtak će u ,,kući fudbala“ u Staroj Pazovi biti održan sastanak Odbora za hitna pitanja FSS i prema nekim najavama tada će sa Krstajićem sporazumno biti raskinuta saradnja.

Pored Tumbakovića u opticaju da sednu na klupu Orlova pojavila su se još dva imena – Dragan Stojković Piksi i Ivan Jovanović.

Stojković ima vredan ugovor u kineskom Guangdžou R&F i nije tajna da je godinama nedosanjani san čelnika FSS da ga vide na čelu državnog tima. Ugovor sa Guangdžouom mu ističe sledeće godine.

Jovanović se već spominjao kao potencijalno ime na klupi Srbije. Sa kiparskim Apoelom je 2009. ostvario istorijski uspeh plasmanom u četvrtfinale Lige šampiona, a dve godine kasnije proglašen je za najboljeg srpskog trenera u izboru FSS.

Lozničanin nikada kao trener nije radio u Srbiji, a poslednji klub koji je vodio bio je Al Nasr iz Dubaija (2018).

Komentari
Advertisements