PREOKRET: Milan krade Barelu Interu!?

Fudbaler Kaljarija Nikolo Barela ima zaista sjajnu sezonu iza sebe, pa otuda i ne čudi veliko interesovanje za ovog fudbalera.

Prethodnih dana se dosta pisalo o njegovom eventualnom prelasku u Inter, a danas su isplivale nove zanimljive informacije o tome gde bi italijanski reprezentativac mogao da nastavi karijeru.

Naime, po pisanju „Gazete delo Sport“, Nikolo Barela bi mogao da zavadi milanske rivale, pošto se u trku za potpis ovog sjajnog fudbalera uključio i Milan!

Inter i Kaljari nikako ne uspevaju da se dogovore oko obeštećenja pošto su „neroazuri“ ponudili 35 miliona evra, dok Kaljari ne želi da proda svog najboljeg fudbalera ispod 45 miliona evra.

Sada se i Milan uključio sa ponudom od 35 miliona evra poput svog gradskog rivala, ali za razliku od Intera oni nude i dodatnih 10 miliona evra u vidu raznih bonusa, što je nešto što je posebno obradovalo sve čelnike kluba iz Sardinije.

Ipak, ne treba zanemariti i to da je Nikolo Barela veliki navijač Intera, kao i da „neroazuri“ za razliku od svog gradskog rivala sledeće sezone nastupaju u Ligi šampiona, ali sva je prilika da je Barela u ovom trenutku ipak bliži Milanu.

Nikolo Barela je ove sezone odigrao 38 mečeva u svim takmičenjima za „Sarde“, na kojima je postigao jedan gol i zabeležio četiri asistencije.

Komentari
Advertisements