Tomić: Nenormalni uslovi; Čović: Beron je možda mogao da stane bliže Zagorcu

Partizan - Crvena zvezda 73:72

Trener Crvene zvezde, Milan Tomić, rekao je posle poraza od Partizana da njegovi igrači moraju da kontrolišu utakmicu svih 40 minuta.

Pravi derbi, tvrda utakmica. Mislim da se meč preokrenuo u dva i po minuta, kada smo vodili sedam razlike. Rekao sam mojim igračima da moramo da kontrolišemo utakmicu 40 minuta i da ne pravimo greške jer znamo gde je Partizan najjači, a to je u kontri. Oni su na naše dve greške okrenuli situaciju kada je bilo sedam razlike, na dva i po minuta do kraja. Mislim da se tu preokrenula utakmica i da je to na kraju bio razlog što smo izgubili. Nije bio razlog što je Zagorac dao šut za tri poena, rekao je Tomić, a preneo Sport klub.

Najteže je igračima, stvarno je velika je vrućina. Apelujem da se hala klimatizuje, rekli smo to sto puta. Ako mogu to da učine, bilo bi mnogo bolje. Uslovi su stvarno nenormalni, dodao je Tomić.

Plejmejker crveno-belih Filip Čović rekao je da je jedan šut odlučio meč.

Ne možete da se opustite u utakmici koja vam toliko znači i imate zadnjih pet sekundi. Možete da pogrešite, to se dešava. Bili je bio na lopti. Sad, da li je mogao da bude malo bliže, možda je mogao, ali to su stotinke u pitanju. Mislim da nije loše odigrana odbrana. Čovek je uzeo težak šut, videli ste, ocenio je Čović.

Komentari
Advertisements