Trinkijeri: Rade je bio katastrofalan, ali ja verujem u svoje igrače

Andrea Trinkijeri

Trener Partizana, Andrea Trinkijeri, prokomentarisao je odluku da poslednji šut prepusti Radetu Zagorcu koji je do tog trenutka promašio svih 6 trojki.

Ne igram poker. Kad sam došao u novembru pitao sam zašto je Partizan drugačiji. Nekoliko važnih ljudi su mi objasnili neke stvari. Svi žele da pobede, ali mi moramo da damo šansu našim igračima. Danas je Rade bio katastrofalan, to on i ekipa znaju. Nije mi se sviđala agresivnost sa tribina prema njemu. Zvao sam tajmaut, spremio jedan naš specijal, ali je trener Zvezde zvao kontratajmaut, a svi mi imamo skauting, pa sam morao de menjam. Verujem u svoje igrače. Kad nešto daš, onda dobiješ. Trebao nam je visok igrač. Znao je da je loše igrao, bio je motivisan da pogodi. To je Rade, rekao je Trinkijeri, a preneo Blicsport.

Italijan bi mogao da bude kažnjen jer je skinuo sako.

Ako me liga kazni jer nisam u sakou, ja ću njih jer ne mogu četiri košulje da nosim, ne mogu sa dva auta da dolazim, gde je jedan za garderobu. Bolje smo igrali u ponedeljak, ali ovo je bio jedini način da dobijemo. Zvezda je iskusna, čekali su da stanemo, da nas okrenu u trećoj četvrtini, bili smo predvidivi. Posle prve utakmice nisam se osećao poraženo. Danas smo dali sve što imamo, sada moramo da nađemo nešto novo za još jednu dobru utakmicu u subotu, zaključio je trener Partizana.

Komentari
Advertisements