Zvezda ima dva problema oko dovođenja Ranđelovića

Fudbaler Olimpijakosa, koji je prošle sezone igrao kao pozamljeni igrač u Radničkom iz Niša, Lazar Ranđelović, ponuđen je Crvenoj zvezdi, prenosi Telegraf.

Već neko vreme se šuška o transferu mladog srpskog fudbalera na Marakanu. Problem je što je u pitanju igrač koji je pod ugovorom sa Olimpijakosom, koji ne želi tek tako da se odrekne svog mladog fudbalera. Grci žele da on dođe u Atinu, da trenira sa ekipom, pa da onda odluče.

Kada je Zvezdi stigla ponuda o eventualnoj pozajmici, na Marakani su uspeli da pronađu određene uslove, koji su predočeni drugoj strani, a to je plaćanje igrača tokom pozajmice od godinu dana i dogovoreno obeštećenje o otkupu ugovora na kraju sezone u visini od 800.000 evra.

Međutim, Zvezda u igračkom kadru ima veliki broj krila i trener Milojević prvo želi da rastereti igrački kadar na poziciji levog krila, da ne bi dolazio u situaciju da ima prevelik broj igrača, a da samo jedan može da igra.

Već se spekulisalo o prodaju Veljka Simića Rapidu iz Beča, kao i transferu Milana Jevtovića koji je Milojević stopirao.

Obojica igraju na poziciji levog krila, koja je primarna pozicija Ranđeloviću, pa bi i njegov dolazak značajno zakomplikovao i ovako pretrpan igrački kadar.

Ranđelović je u dresu Radničkog prošle sezone odigrao 40 utakmica, na kojima je postigao 7 golova i 12 asistencija.

Nalazi se i na spisku mlade reprezentacije Srbije, koja će od 17. juna u Italiji igrati na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine.

Komentari
Advertisements