FSS kontaktirao Jokanovića, stigao odgovor u vidu uslova

Slaviša Jokanović

Posle prekida saradnje sa Mladenom Krstajićem Srbija reprezentacija Srbije je bez selektora, a to pitanje mora da bude rešeno u najskorije vreme s obzirom da „orlove“ već u septembru očekuje nastavak kvalifikacija.

Nekoliko kandidata je u opticaju, a prema navodima „Telegrafa“ Fudbalski savez Srbije kontaktirao je Slavišu Jokanovića u želji da bivši menažer Fulama preuzme nacionalni tim.

Jokanović je odgovorio postavljanjem svojih finanijskih uslova pa ostaje da se vidi kakav će biti sledeći korak Saveza i da li su Jokanovićevi uslovi prihatljivi za čelnike FSS.

Verujemo da bi celokupna srpska javnost stala iza Jokanovića nakon rezultata koje je ostvarivao u Engleskoj prethodnih sezona, a sa Ostrva je danas stigla informacija da Jokanović neće biti menadžer Midslbroa naredne sezone s obzirom da je taj posao dobio nekadašnji engleski reprezentativac Džonatan Vudgejt.

Pored Jokanovića kandidati za mesto selektora su Ljubiša Tumbaković, Ivan Jovanović i Vladimir Ivić, a govori se i o Goranu Đoroviću koji će predvoditi mladu reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u Italiji.

Komentari
Advertisements