Joveljić predstavljen u Frankfurtu: Oduvek sam voleo nemački fudbal

Dejan Joveljić

Ajntraht iz Frankfurta se u petak i zvanično pohvalio dovođenjem Dejana Joveljića. Dosadašnji napadača Crvene zvezde potpisao je sa nemačkim klubom ugovor na pet godina, a srpski šampion je zauzvrat dobio četiri miliona evra, uz mogući bonus od još milion evra.

– Dejan je jako dobar centarfor, koji može kvalitetno da igra i kao krilni napadač. Naravno, još uvek je mlad i ima dosta da uči, ali smo optimistični da će se brzo prilagoditi životu u Frankfurtu. Nadamo se da ćemo imati dosta utakmica sledeće sezone u kojima će Dejan imati šansu da se dokaže, rekao je o 19-godišnjem napadaču sportski direktor Ajntrahta Fredi Bobić.

Mladi reprezentativac Srbije nije krio uzbuđenje.

– Još uvek ne mogu da verujem. Veoma sam uzbuđen i jedva čekam da počnem da treniram sa novim saigračima, rekao je za sajt svog novog kluba Joveljić.

On je dodao da je dobro obavešten u kakvu sredinu dolazi i i da očekuje da će mu Mijat Gaćinović i Filip Kostić pomoći da se što pre prilagodi.

Na pitanje šta je presudilo da izabere Ajntraht, Joveljić je odgovorio:

– Uvek sam voleo nemački fudbal i pratim Bundesligu od malena. Naravno, nisam propustio ni mečeve Ajntrahta u Ligi Evrope ove sezone, na primer onu protiv Čelsija. Jedva čekam da se predstavim navijačima i nadam se da ću im se predstaviti golovima, poručio je Joveljić.

Komentari
Advertisements