MATEUS PROGOVORIO: Hames Rodrigez nastavlja karijeru u Seriji A!

U nedavno završenoj sezoni u Bundesligi, Hames Rodrigez je bio uglavnom standardan u Bajernu, ali kada nije bio povređen.

Kolumbijac međutim nije imao sreće sa zdravljem pa je na 20 mečeva u Bundesligi postigao svega sedam golova.

On je po završetku sezone i po osvajanju nove titule u Nemačkoj zatražio odlazak iz Minhena, a legenda Bavaraca i bivši nemački reprezentativac, ali i nekadašnji trener Partizana, Lotar Mateus, je uveren da zna gde će kolumbijski reprezentativac nastaviti karijeru.

Hames i ja smo razgovarali pre dve nedelje tokom proslave Bajernove titule. Vidim ga u Juventusu. Blizak je sa Kristijanom i rekao mi je da ga je kontaktirao. Kristijano bi voleo da igra sa njim u Juventusu i razumem zašto. Hames može da namesti Ronaldu mnogo golova i obojica bi mogli da zablistaju tamo – rekao je Lotqar Mateus.

Inače, Hames Rodrigez i Kristijano Ronaldo su igrali zajedno u Real Madridu u periodu od 2014. do 2017. godine kada su i postali veliki prijatelji.

Inače, nakon odlaska Masimilijana Alegrija „stara dama“ iz Torina još uvek nema trenera, a po svemu sudeći, u ovom trenutku najbliži klupi Juventusa je Mauricio Sari.

Komentari
Advertisements