NAKON PROMOCIJE MALDINIJA I BOBANA: Stiže 6 pojačanja, ovo je njihov izbor!

Nakon zvanične promocije Paola Maldinija i Zvonimira Bobana u petak, na red dolazi totalna rekonstrukcija igračkog kadra.

„Rosoneri“ su za sada „pazarili“ Radeta Krunića iz Empolija, ali tu ne planiraju da se zaustave. Novi trener kluba, dojučerašnji šef Sampdorije Đamapolo ima neke svoje ideje kako bi tim trebalo da izgleda u narednoj sezoni.

Naravno, ne pita se samo on oko ekipe. „Kalčomerkato“ prenosi da je prvi izbor uprave Milana Luis Murijel, koji je prethodnih šest meseci nastupao za Fjorentinu kao pozajmljen igrač Sevilje.

Klub sa „San Sira“ traži i levog beka. Dve su opcije na toj poziciji, Mario Rui iz Napolija, i Pelegrini iz Rome. Ako Strinić bude zdrav, verovatno će ekipu napustiti Laksalt.

Što se tiče štoperske linije, Romanjoliju bi društvo trebalo da prave Lovren iz Liverpula ili Manolas iz Rome. Hrvat je procenjen na 30 miliona evra, dok Grk ima otkupnu klauzulu vrednu 38 miliona evropskih novčanica. Mesta u timu ima samo za jednog.

Kesi će napustiti „San Siro“. Potrebna je zamena. Od prelaska Veretua nema ništa, „Viola“ nije raspoložena da ga pusti, tako da je trenutno primarni cilj Fofana iz Udinezea.

Što se tiče napada, vraća se Andre Silva, tu je i Kutrone koji će najverovatnije napustiti tim, a pominje se Kramarić koji bi mogao da dođe u Milan preko Bobana.

I, poslednje, šesto pojačanje, biće Denis Praet iz Sampdorije sa kojim je Đamapolo sarađivao prethodne tri sezone u Đenovi.

Komentari
Advertisements