Partizan predstavio prva pojačanja [VIDEO]

Pešukić, Dinga i Vujačić

Prva pojačanja Partizana u ovom prelaznom roku u petak su i zvanično predstavljena javnosti.

U prostorijama kluba u Humskoj, promovisani su Igor Vujačić, Periša Pešukić i Dominik Dinga.

Doskorašnji desni bek podgorčke Budućnosti Periša Pešukić u Partizanu je zadužio dres sa brojem dva.

– Još kao detetu san mi je bio da obučem dres Partizana. Radujem se što dolazim u Partizan i Beograd. Velika mi je čast što će me sa klupe voditi Savo Milošević – rekao je Pešukić na promociji u pres sali stadiona u Humskoj, prenosi Tanjug.

Radojica Božović sa svojim pulenima

Bivši štoper Zete i crnogosrki reprezentativac Igor Vujačić istakao je zadovoljstvo što će nositi crno-beli dres sa brojem pet.

– Presrećan sam sto sam došao u veliki klub. Na meni je da radim i što pre se nametnem, znam kakva je obaveza i čast nositi dres Paritzana. Nadam se da ću opravdati očekivanja navijača – rekao je Vujačić.

Dominik Dinga u Partitzan je stigao na pozajmicu iz ruskog Urala, a naveo je da nije bilo dileme kada je dobio poziv iz Humske.

– Zahvalio bih se Partizanu i treneru za ovaj transfer. Srećan sam što ću igrati na ovom stadionu – rekao je Dinga, koji će na leđima nositi broj 67.

Dominik Dinga

Trener Partizana Savo Milošević novi igračima poželeo je dobrodošlicu.

– Želim im da u Partizanu pokažu ono što su demonstrirali u svojim klubovima. Siguran sam da ce saradnja biti uspešna. Moja iskustva sa Crnogorcima su fenomenalna, bio sam i deo stručnog štaba Branka Brnovića, a kako god kome izgledalo, taj narod i državu gledam kao svoj. Po karakteru su drugačiji od ostalih, kao što u košarci imate Dinarce i Dalmatince, tako i u fudbalu Crnogorci lakše nose pritisak, a to je u savremenom sportu izuzetno bitino. Zato su i došli u Partizan – rekao je Milošević i objasnio zašto je angažovao mladog štopera.

– Najavio sam ranije da ćemo neke naše igrače pokušati da vratimo, a Dominik je jedan od njih. Nadam se da će potvrditi potencijal iz mlađih kategorija, uveren sam da će opravdati sve što od njega očekujemo u crno-belom dresu – rekao je Milošević.

Komentari
Advertisements