Jokanović o ponudi da zameni Krstajića

Slaviša Jokanović

Slaviša Jokanović se oglasio povodom nagađanja da mu je ponuđeno mesto selektora fudbalske reprezentacije Srbije, posle smene Mladena Krstajića.

Bivši trener Partizana i doskorašnji prvi stručnjak Fulama, potvrdio je da je pred novim profesionalnim izazovom, ali to neće biti saradnja sa Fudbalskim savezom Srbije.

– Lepo je kad ljudi cene ono što si postigao. Posao selektora, međutim, u ovom momentu nije realna opcija. Volim da sam svakodnevno na terenu, a to mogu da ostvarim samo u klubu. Nacionalni tim se okuplja jednom u dva ili tri meseca u proseku, što je u ovom trenutku predaleko od mojih želja. Jednog dana je moguće, ako budem imao priliku – rekao je Jokanović za „Novosti“.

Jokanoviću smeta što se javnost bombarduje neistinitim pričama da je od FSS tražio ogroman novac.

– Neka me ne guraju u lažne priče. Oduvek sam duvao samo u svoju supu i gledao isključivo u svoje dvorište. Ne znam kome je u interesu da izmišlja i pominje milione evra. Neko to čita i može svašta da pomisli. A jedina istina je da sve to nije istina – dodaje Jokanović.

Sa Fulamom se rastao 14. novembra. Čeka novi posao, ali ne u Srbiji.

– Neke priče stalno postoje. Blizu sam novog posla, koji u ovom trenutku sigurno neće biti selektorsko mesto kod nas, zaključio je Jokanović.

Komentari
Advertisements