Kežman demantovao pregovore sa Ramadanijem i najavio potencijalno najveći transfer u istoriji srpskog fudbala

Mateja Kežman

Mediji u Francuskoj pisali su da je Pari Sen Žermen zainteresovan da dovede u svoje redove Sergeja Milinkovića-Savića i da je spreman da ponudi najbolje uslove srpskom vezisti.

Pričalo se o konekciji između menadžera Faljija Ramadanija, Brazilca Leonarda i menadžera popularnog SMS-a Mateje Kežmana.

Ipak, Kežman je u razgovoru za Mozzart sport demantovao pergovore sa PSŽ-om, istakavši da sa Ramadanijem ne bi nikada seo ni za isti sto, a kamoli razgovarao o transferima.

Sa Ramadanijem nikad nisam, niti ću raditi. Da sednemo za isti sto – nema šanse. To mora da se raščisti, da svima bude jasno. Ne želim da se moje ime dovodi u kontekst sa tim čovekom. Ne poslujem sa njim. Nažalost, živimo u vremenu gde je dovoljno da jedan novinar nešto napiše u pariskom mediju, a da onda cela Evropa to prenese. Samo da se zna, nije istina, rekao je Kežman za Mozzart sport.

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje veruje da će Milinković-Savić promeniti sredinu ovog leta i da će to biti najskuplji transfer u istoriji srpskog fudbala.

Postoji interesovanje Juventusa, mada je torinski klub samo jedan od onih koji žele Sergeja. Još dva, tri su u igri. Tek je sredina juna, kreću polako pregovori, važno je da ga Klaudio Lotito poštuje, da se igrač dobro oseća u Laciju i da je zvanično najbolji vezista Serije A za minulu sezonu. Čeka nas dugo leto. Suština je da je za Milinkovića-Savića interesovanje veliko, makar kao lane, ali su cifre normalnije u odnosu na prethodnu godinu. Lacio traži to što traži, ali je razumniji. Mogu samo da kažem da su cifre veće od trenutno najvrednijeg transfera u srpskom fudbalu, dodao je Mateja Kežman.

Komentari
Advertisements