Luka Jović o prelasku u Real, ambicijama, Benzemi… [VIDEO]

Luka Jović je nedavno promovisan kao pojačanje Real Madrida.

Mladi reprezentativac Srbije je u razgovoru za klupsku televiziju otkrio kako je stigao do kraljevskog kluba, i kako je došao do ostvarenja snova.

Zaista je neverovatan osećaj. Drago mi je što sam postao član najvećeg kluba na svetu i drago mi je što ću nositi dres karaljevskog kluba. Falji Ramadani vodi brigu o mojoj karijeri, on mi je doneo ponudu Reala, koju sam prihvatio, rekao je Jović za klupsku televiziju.

Doskorašnji napadač Ajntrahta iz Frankfurta govorio je i o ambicijama u Realu, podsetivši se i trenutaka iz prethodne sezone.

Voleo bih da nastavimo da osvajamo trofeje i da ću doprineti nastavku niza. San mi je da osvojim Ligu šampiona. Bilo je mnogo lepih trenutaka prošle sezone. Protiv Dizeldorfa kada sam postigao pet golova će se pamtiti. Drago mi je što sam ušao u istoriju Bundeslige i nadam se da će uspeti da uđem i u istoriju španskog šampionata.

Jović će u Real Madridu sarađivati sa čuvenim napadačem Karimom Benzemom, za kojeg ima samo reči hvale.

Karim je jedan od najboljih napadača u poslednjih 10 godina. Kada je potpisao za Real, ja sam imao sam 11 godina kada je potpisao za Real, gledao sam mnogo njegovih golova i utakmica, velika mi je čast što mi je saigrač, i nadam se da ću mnogo toga naučiti od njega, dodao je Luka Jović.

Komentari
Advertisements