Neško Milovanović: Sale, dođi u Lučane

Trener Mladosti iz Lučana Neško Milovanović, pozvao je legendu crno-belih, Sašu Ilića da se reaktiviria i odigra polusezonu u ovom klubu, prenosi Sportski žurnal.

Da, zvao sam Sašu Ilića da dođe u Lučane, potvrdio je Milovanović za Žurnal.

Na komentar novinara Žurnala da se Ilić oprostio od fudbala, trener Mladosti je odgovorio da to nije nešto na šta obraća pažnju, uputivši komplimente doskorašnjem kapitenu ,,crno belih“.

Pa šta? Oprostio se od dresa Partizana. Ja se uopšte ne šalim, izuzetno cenim Sašu Ilića i zaista mislim da bi to bio jako dobar potez ne samo za Mladost i Lučane, nego generalno za naš fudbal. Ono što Saša može da napravi za poluvreme mnogi ne mogu za celu sezonu. Odigra poluvreme, spoji tri puta napadača s golom i to je to. Ništa drugo ne bi trebalo da radi. On to može i u ovim godinama, pokazao je. Prošle sezone bio je najbolji igrač Partizana, kazao je Milovanović.

Sasvim logičan sled događaja bio je pozvati drugu stranu, Saleta Ilića, koji se zahvalio na pozivu.

Jeste, zvao me Neško stvarno. I ništa. Hvala Nešku na lepim rečima i na tome što me se setio. Ali ja sam završio karijeru. Mnogo poštujem tog čoveka, ipak, kopačke sam okačio o klin, rekao je Ilić.

Optimistično, Milovanović je imao odgovor na ovu konstataciju.

Nema veze, zvaću ga opet sutra, uzvratio je trener Mladosti.

Komentari
Advertisements