Odlazak iz Partizana!

Trener Partizana Savo Milošević u subotu je izvršio prozivku igrača u SC Teleoptik.

Na prvom treningu pojavilo se 29 fudbalera: Filip Kljajić, Aleksandar Popović, Nikola Lakčević, Strahinja Jovanović, Milan Smiljanić, Ognjen Ožegović, Sejduba Suma, Armin Đerlek, Filip Stevanović, Saša Zdjelar, Nemanja Nikolić, Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović, Svetozar Marković, Đorđe Ivanović, Lazar Pavlović, Miljan Momčilović, Musa Ndžai, Bojan Ostojić, Periša Pešukić, Igor Vujačić, Dominik Dinga, Miroslav Vulićević, Nemanja G. Miletić, Radivoj Bosić, Slobodan Urošević, Dejan Georgijević i Ivan Milosavljević.

Vladimir Stojković, Mark Valijente, Zoran Tošić, Goran Zakarić, Nemanja R. Miletić, Rikardo Gomeš, Aleksandar Šćekić i Slobodan Stanojlović dobili su produženi odmor, dok je Danilo Pantić, čiji status još uvek nije poznat, na pripremama mlade reprezentacije Srbije za EP u Italiji i San Marinu.

Među igračima koji se nisu pojavili na prozivci je Bojan Balaž. Mozzart sport saznaje, da je mladi defanzivac prešao u redove novog člana Super lige Srbije, TSC-a iz Bačke Topole, sa kojim je dogovorio trogodišnju saradnju.

Partizan će od narednog transfera talentovanog omladinca inkasirati 50 procenata od eventualnog prihoda, a u ugovor je ubačena kaluzula da crno-beli u sledeće tri godine mogu da vrate Balaža u svoje redove uz određenu kompenzaciju. Podsetimo, Partizan je sličan ugovor sklopio sa Voždovcem, a glavni junak je bio Strahinja Bošnjak.

Komentari
Advertisements