Počele pripreme crno-belih – Vučelić: Moramo da računamo na dva trofeja i dobar plasman u Evropi

Milorad Vučelić i Biljana Obradović

Fudbaleri Partizana okupili su se u sportskom entru Teleoptik na početku priprema za predstojeću sezonu.

Pojavilo se 29 igrača, među njima su i novi fudbaleri Partizana Dominik Dinga, Igor Vujačić i Periša Pešukić, dok će se ostalih osam pridružiti kasnije.

Partizan će prvi deo priprema obaviti na Zlatiboru, a drugi u Sloveniji.

Prvu utakmicu igraće 20. jula protiv Javora u Superligi. Takmičenje u Ligi Evropa počeće u drugom kolu kvalifikacija.

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić, rekao je danas da je na igračima odgovornost, te da se nada uspesima u novoj sezoni.

Kažem odgovornost, ne krivica. Vaša odgovornost je i za velike rezultate i za poraze. Poraza je kod Partizana mnogo manje, a pobeda mnogo više. Tako će biti i u buduće. Verujemo u vas. Ako damo sve od sebe, možemo očekivati i da nas posluži junačka sreća. Samo oni koji imaju velike mogućnosti igraju za Partizan, rekao je predsednik kluba Milorad Vučelić na okupljanju u sportskom centru Teleoptik.

Prvi čovek crno-belih poželeo je uspeh igračima.

Igrače su mnogo potcenjivali i vređali prošle sezone. Mi smo verovali, a oni su dokazali da je ta vera bila opravdana. Nadam se da će uspeh biti veliki i da ćemo pored trofeja u Srbiji i u evropskim takmičenjima biti respekabilan rival, kazao je Vučelić.

Istakao je da Partizan cilja oba domaća trofeja, kao i što bolji plasman u Ligi Evrope.

Neki od vas su već mnogo dali, a novi momci će tek. Partizan do sada nikada nije bio bez trofeja, osvojio je toliko prvenstava i kupova i igrao toliko utakmica u Evropi. Partizan se sprema za tri takmičenja. Mora da računa na dva trofeja i na što veći plasman u Evropi. Red je da sa reči pređemo na dela. Želim vam uspeh, da se svom snagom i svim što imate borite. Čekaju vas teške utakmice, duga takmičenja. Uz vašu mladost, snagu, iskustvo i kvalitet možete da postignete što veće rezultate, kazao je Vučelić i čestio igračima na osvojenom trofeju u Kupu Srbije.

Komentari
Advertisements