Tomić: Bili smo bolji, treba nam još jedna pobeda

Milan Tomić i Bili Beron

Crvena zvezda je povela u finalnoj seriji plej-ofa protiv Partizana sa 2:1, a posle druge pobede trener crveno-belih Milan Tomić je bio zadovoljniji nego posle prve dve utakmica finala.

– Mislim da smo kontrolisali utakmicu tokom svih 40 minuta. Kako kaže statistika vodili smo 37 minuta. Bili smo bolji u procentima šuta i u skokovima… Mislim da su svi dali 100 odsto tako da bih im čestitao na ovoj pobedi. Sada je 2-1 i treba nam još jedna pobeda, istakao je Tomić, a onda su usledila pitanja novinara.

Da li može da se očekuje u ponedeljak da Zvezda zaigra kao u majstorici ABA lige?

– Mislim da ne može. Ovo su teške utakmice, na jednu ili dve lopte. Voleo bih da mogu da vam kažem šta će i kako biti. Znam da moramo da se pripremimo i odigramo dobru utakmicu jer imamo meč loptu da osvojimo prvenstvo, rekao je Tomić.

Trener crveno-belih je posle govorio o statusu Ognjena Dobrića:

– Dobrić ima problem sa zglobom. Pokušaćemo i sve učiniti da ga osposobimo da igra u ponedeljak. On nije igrao ovu utakmicu, a u Superligi je bio jedan od najboljih igrača. Ostali su pokrili njegov izostanak i na tome bih im čestitao
, zaključio je Milan Tomić.

Uz Davidovca, junak pobede crveno-belih bio je Bili Beron.

– Uvek su teške utakmice protiv Partizana, obe ekipe igraju veoma čvrsto i do krajnjih granica i to nikada neće biti lake utakmice. Ovo su utakmice za trofej i znamo da će ovakve utakmice odlučivati mali detalji i nijanse. Zabrljali smo u par navrata tokom ove utakmice, ali pokazali smo karakter i dobili ovaj meč, istakao je Beron koji je meč završio sa 25 postignutih poena.

Komentari
Advertisements