Zvezda izdala saopštenje i uputila snažnu poruku pred utakmicu s Partizanom

Treća utakmica finalne serije košrakaške Superilige igra se u subotu, 15. juna, od 19 sati.
KK Crvena zvezda uoči predstojeće utakmice uputila je poruku svojima navijačima preko klupskog sajta.
Kapije dvorane ,,Aleksandar Nikolić“ otvaraju se u 17 sati. Dođite i pružite podršku crveno-belima da dođu do važne pobede u borbi za treći trofej u sezoni, navodi se u saopštenju.
Zvezda je najavila i dolazak važnih ljudi za klub na utakmicu finala.
Za meč koji se igra u dvorani „Aleksandar Nikolić“ vlada veliko  interesovanje navijača Crvene zvezde, a I ovom prilikom u hali će biti samo pristalice crveno-belih, a medju njima i dosta bivših igrača našeg kluba i članovi našeg Sportskog društva koji žele da pruže podršku našim košarkašima, poručili su iz kluba i dodali:
– KK Crvena zvezda mts i ovom prilikom , apeluje na sve kojima je crveno-bela boja pri srcu, da prepoznaju važnost trenutka i utakmicu, u kojoj svojom podrškom mogu da budu dodatna snaga i šesti igrač košarkašima Crvene zvezde, koji u finišu vrlo naporne sezone žele da dođu i do trećeg trofeja.
KK Crvena zvezda podseća sve koji dolaze u subotu uveče u dvoranu „Aleksandar Nikolić” da fer i sportski bodre naš tim, ne bacaju nikakve predmete u teren i zaista budu podrška našim igračima, ali i da se ne spuštaju na nivo nekih, koji utakmice i sportske terene vide kao kao poligon za vređanje , uvrede protivnika i morbidne predstave. Jer mi smo Crvena zvezda.
Takođe klub apeluje da svi koji poseduju ulaznice za ovu utakmicu, da krenu ka dvorani znatno ranije, zbog vrlo detaljnih kontrola koje će biti sporovođene na ulazima. Kapije dvorane ,,Aleksandar Nikolić” otvaraju se u 17 časova.
Svi vlasnici sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts kao i do sada ulaziće na svoja mesta koja su obezbedili još tokom leta 2018. godine kupovinom svoje sezonske karte. Da ponovo grmi cela hala.
Da napravimo atmosferu po kojoj smo poznati mnogo dalje od ovih prostora, da pomognemo ekipi da dođe do nove pobede i da na taj način pošaljemo najbolji odgovor!  Za slavu naše Crvene zvezde, navedeno je u saopštenju na sajtu KK Crvena zvezda.
Trenutni rezultat u seriji je 1-1.
Komentari
Advertisements