Zvezda završila pripreme: Raspored nas ne zanima

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu u 8:30, odradili su kraći trening pred povratak u Beograd.

Time su završene pripreme na Zlatiboru. Ekipa se danas vraća za Beograd gde je očekuje dan odmora, a potom u ponedeljak polazak na drugi deo priprema u Vindišgarsten.

Štoper crveno-belih Nemanja Milunović osvrnuo se na urađeno u prvoj fazi priprema.

Nisu se ove pripreme razlikovale od drugih, svaki početak je težak. Nismo imali dugu pauzu, samo dve nedelje odmora od kraja sezone do polaska na Zlatibor, ali i pored toga smo orni za rad. Bazične pripreme koje su nam najbitnije zbog fizičke spreme smo uradili odlično, šef je zadovoljan, tako da i mi moramo biti zadovoljni svojim radom, rekao je Milunović.

Milunović je rekao da će ekipi prijati dan odmora.

Provešćemo dan sa svojim porodicama i prijateljima i svi se tome radujemo. Odmah posle krećemo put Austrije gde ćemo boraviti 15 dana. Te pripreme će se razlikovati od rada na Zlatiboru, jer ćemo imati i utakmice, što je za nas igrače mnogo lakše, kazao je fudbaler crveno-belih.

Novajlija u ekipi Radovan Pankov odlično se uklopio u ekipu.

Svi igrači su ga lepo prihvatili, kao i svakog drugog ko dođe u Zvezdu. Mislim da se već uklopio i u sistem igre i radi dobro. Sačekaćemo utakmicu za pravu ocenu, ali on je bez sumnje kvalitetan i dobar igrač, dodao je Milunović.

Superliga Srbije startuje 20. jula, a Crvena zvezda prvu utakmicu odigraće na svom terenu, međutim crveno-bele raspored posebno ne zanima.

Ispratio sam raspored prvenstva, ali kao što već svi znaju gledamo samo našu igru, nije nam bitan protivnik, uvek očekujemo pobedu – poručio iskusni štoper.

Komentari
Advertisements