„Ekip“ najavio prodaju zvezde Pari Sen Žermena

Fudbaleri Pari Sen Žermena, PSŽ - Bordo 1:0

Da li je period finansijskog blagostanja u klubu sa Parka Prinčeva prošao?

Dan pošto je vlasnik kluba iz Pariza, Naser Al Kelaifi, najavio mogućnost da tim Pari Sen Žermena već od naredne sezone bude mnogo drugačiji, tačnije znatno jeftiniji, stigla je najava prodaje jedne od najvećih zvezda tima.

Po saznanjima pariskog lista „Ekip“, Parižani bi mogli da već ovog leta prodaju Brazilca Nejmara ukoliko u klub dođe zadovoljavajuća ponuda. Ne navodi se koliko bi nula trebalo da ima ta „zadovoljavajuća“ cifra, ali je Nejmar u Pariz došao u transferu vrednom 222 miliona evra iz Barselone. Govorilo se o zainteresovanosti reala za angažovanje brazilskog virtuoza s loptom, ali se sve više pominje i mogućnost da se Nejmar vrati u Barselonu.

Nejmar se trenutno oporavlja od povrede stopala i biće van terena još mesec dana. On je u sezoni za nama imao mnogo problema sa povredama, pa je odigrao samo 28 utakmica, ali je postigao 23 gola i upisao 13 asistencija. Pored povrede, trenutno je pod lupom javnosti i zbog optužbe za silovanje, što dodatno otežava njegovo trenutno stanje.

Komentari
Advertisements