Grci tvrde, Olimpijakos odvodi Partizanovog igrača

FK Partizan grb

Da su dvojica mladih štoera Partizana potencijalne zvezde prelaznog roka, odavno je poznato.

Za Strahinju Pavlovića zainteresovan je Juventus, pa neće biti iznenađenje ukoliko se mladi štoper preseli na Apenine. Interesovanja ima i za, tek nešto starijeg, Svetozara Markovića, koji je nakon operacije pao u drugi plan u finišu sezone. Ipak, njegova ranija izdanja nisu prošla nezapaženo, pa se već dugo govorka da je grčki velikan iz Pireja ozbiljno zainteresovan za njega.

Problem koji koči ovaj transfer je neslaganje u ciframa. Razlika između one koju Grci daju i one koju crno-beli zahtevaju, iznosi tačno milion evra.

Mediji iz zemlje Helena tvrde da je prelazak Markovića gotovo izvesna stvar. Njihov portal ,,To10“ prenosi ozbiljnost uprave Olimpijakosa da anagažuje mladog reprezentativca Partizana, ali ponavlja da su crveno-beli iz Pireja spremili milion i po evra za njegov ,,autogram“.

Partizan insistira na cifri od 2 i po miliona, i očekuje da bi ona mogla i da poraste u slučaju da se naša mlada reprezentacija dobro pokaže na Evropskom prvenstvu, a Marković bude imao zapaženu ulogu u timu. Postoji mogućnost da se strane nađu na polovini, jer nijednima nije baš do čekanja. Partizanu novac treba za pojačanja, s obzirom da se najavljani transferi Pavlovića i Rikarda, pre svih, još nisu ostvarili, a Grci ne bi da rizkuju da im talentovanog centralnog defanzivca neko odvede ,,ispred nosa“.

Komentari
Advertisements