Đorović: Ozbiljno smo shvatili Austriju, ali ovakve utakmice se dešavaju

Goran Đorović

Selektor mlade reprezentacije Srbije, Goran Đorović, rekao je posle poraza od Austrije da je sve moglo da bude drugačije.

Ozbiljno smo shvatili protivnika i znali smo kako će Austrija da igra, ali moramo da priznamo, nadigrani smo u većem delu utakmice. Imali smo na 0:1 tu šansu koju smo mogli da pretvorimo u gol koji bi sigurno promenio situaciju, ali sada ne vredi. Možemo samo sportski da čestitamo Austriji. Bili su bolji, rekao je Đorović.

Selektor Srbije nije želeo da priča o detalju iz 75. minuta kada su sudije isključile Vukašina Jovanovića, a Austrijanci iz tog prekida dali gol.

Imali smo evidentan problem, ali dešavaju se takve utakmice. Na fizičkom nivou nismo parirali Austrijancima onako kako smo se dogovorili, a sve drugo je za internu analizu. Kad to uradimo, kad se igrači odmore, moramo da se spremimo za drugu utakmicu. Svesni smo da je sada sve biti ili ne biti, ali ekipa može mnogo bolje od ovoga što je večeras prikazala. Ne krivim ih ni sada, dali su sve od sebe, ali jednostavno se i ovakve utakmice dogode, zaključio je selektor „orlića“.

Naredni rival biće selekcija Nemačke, 20. juna od 21 čas u Trstu.

Komentari
Advertisements