Milojević „precrtao“ trojicu pred put u Austriju

Vladan Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde optutovali su u ponedeljak na drugi deo priprema u austrijski Vindišgarsten, trener srpskog šampiona Vladan Milojević je pred put „precrtao“ trojicu igrača na koje ne računa za ovu fazu priprema.

U Beogradu su ostali Dejan Meleg, Dejan Vidić i Srefan Hajdin koji će raditi sa pomoćnim trenerom Ivicom Momčilovićem. U Austriju nije krenuo ni Lorenco Ebisilio, ali iz Zvezde saopštavaju da će se on vrlo brzo priključiti ekipi.

Na spisku putnika našlo se 26 imena: Zoran Popović, Miloš Gordić, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Miloš Vulić, Mirko Ivanić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, El Fardu Ben, Marko Marin, Erik Jirka, Goran Čaušić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Aleksa Vukanović, Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Radovan Pankov, Nikola Krstović, Jug Stanojev, Željko Gavrić, Marko Konatar i Aleksandar Stanković.

Čuvar mreže Milan Borjan ima obaveze sa kanadskom reprezentacjom, a sa mladom reprezentacijom Srbije su Srđan Babić i Milan Gajić.

Crvena zvezda će na pripremama u Austriji ostati do 2. jula odigrati i pet prijateljskih utakmica.

Prva provera za izabranike Vladana Milojevića zakazana je za 19. jun, kada će odmeriti snage sa austrijskim Vindišgarstenom. Tri dana nakon toga planiramo je da crveno-beli odigraju narednu utakmicu, a rival će zavisiti od ishoda žreba za kvalifikacije za Ligu šampiona.

Za 25. jun zakazana je utakmica protiv kiparskog Apolona. Četiri dana kasnije crveno-beli se sastaju sa Zenitom iz Sankt Peterburga, a poslednja provera biće 1. jula protiv austrijskog drugoligaša Blau vajs.

Komentari
Advertisements