Trinkijeri: Sistem ne radi, ali šta ja mogu da napravim

Andrea Trinkijeri

KK Partizan uložio je žalbu i zatražio poništenje četvrte utakmice sa Crvenom zvezdom, a trener Andrea Trinkijeri pokušao je da ostane miran posle meča.

Italijan je rekao da je za prethodnih 7-8 dana više naučio o košarci nego za čitav život.

Čestitam Zvezdi na pobedi. Dobili su nas na individualni kvalitet, ali ovo je bila fantastična serija, trajala je sedam dana, ali kao da je 70 godina, tako se bar osećam. Naučio sam mnogo više u ovih sedam-osam dana nego za celi život, barem oko košarke. Želeo bih da vam nešto pametno kažem, ali neće biti lako. Bili su koraci, tri i po koraka. Bila bi peta utakmica, majstorica. Mislim da moji igrači i naši navijači su zaslužili majstoricu. Neće biti majstorice, rekao je Trinkijeri.

I pored toga, nije želeo da kritikuje sudije.

Sad je lako okriviti sudiju, ja neću to uraditi. Ima mnogo više od toga. Sistem ne radi. Šta se desilo u prvoj utakmici, pogrešili su. Znaju i oni, znamo mi. Bila bi naša lopta sa 0.5-0.7 na semaforu. Nisu svirali. I šta sad ja? Šta mogu ja da napravim? Moraš biti mnogo hrabriji, ovako izgubiš, puno hrabriji, nego da dobiješ na ovaj način, dodao je Trinkijeri.

Komentari
Advertisements