Milošević: Očekivao sam jača imena na žrebu, biće noviteta na Zlatiboru

Savo Milošević

Partizan će u drugom kolu kvalifikacija za Lčigu Evrope igrati sa pobednikom dvomeča između škotskog Kilmarnoka i Kohans Kvej Nomadsa iz Velsa.

Prvi susret na programu je na Ostrvu 25. iula, arevanš na stadionu u Humskoj 1. avgusta.

Trener Partizana Savo Milošević je zadovoljan ishodom žreba.

Moram da priznam da sam očekivao jača imena, jer je drugo kolo imalo par ‘mina’. Ipak, ne mogu da kažem da imam strah od bilo koga. Ako želimo da igramo Ligu Evrope moramo da prođemo i ovakve protivnike. Najvažnije je da se mi pitamo u ovim mečevima. Moglo je bolje, a moglo je biti i lošije, rekao je Milošević za klupski sajt.

Fudbaleri Partizana će od petka 21.juna boraviti na Zlatiboru, a trener crno-belih očekuje da će moći da računa na veliki broj igrača koji će prvotimci u sezoni pred nama.

Na Zlatiboru očekujem skoro kompletan tim, biće nekih noviteta, ali otom potom. Malo je vremena za odmor i pripreme. Većina igrača iz inostranstva tek počinje da razmišlja o promeni kluba, a mi moramo mnogo ranije o svemu da razmišljamo zbog ranijeg završetka naše lige. Teško je uklopiti igrače za tako kratak period. Igrače koji su sa reprezentacijom ćemo posebno pripremati, dodao je Savo Milošević.

Komentari
Advertisements