Ožegović: Jedan trofej nije dovoljan, hoćemo titulu i u prvenstvu

Ognjen Ožegović

Ognjen Ožegović nedavno se vratio u redove crno-belih, nakon jednosezonske pozajmice u Arsenalu iz Tule. Ožegović je za ruski klub odigrao 11 mečeva, te postigao jedan gol i jednu asistenciju.

Srpski fudbaler je za Sportski žurnal rekao da je spreman za velike stvari u crno-belom dresu.

Vratio sam se posle jednogodišnje pozajmice, mnoge stvari u Partizanu od tada su se promenile, nadam se na bolje. To, verujem, pokazuju i poslednji rezultati, međutim, sigurno da se u sledećoj sezoni očekuje još više: jedan trofej nije dovoljan! Žargonski, moramo da zapnemo u prvenstvu i pokušamo da osvojimo titulu. Eto, poslednje dve godine pehar nije kod nas, nadam se da ćemo da napravimo dobar tim i posle kvalitetno odrađenih priprema zablistamo na sva tri fronta, kazao je Ožegović.

Centarfor Partizana istakao je da se posebno trudi pred svaki meč, pa se osvrnuo na svoj odlazak iz Partizana.

Dobro je poznato: na svakoj utakmici izgaram. U neku ruku, otišao sam iz Humske odjednom, preko noći, bez ikakvog objašnjenja?! Bukvalno, iz prvih 11, u trenutku kad sam davao golove u Evropi, prvenstvu, rekao je fudbaler i dodao da se nada najboljoj sezoni do sada.

Nadam se da će ovo da mi bude najuspešnija sezona u Partizanu! I da, za razliku od prve s prolećem u Evropi, kup zamenimo titulom, bio je optimističan Ožegović.

Na pitanje novinara Žurnala da li je moguće skinuti Zvezdu sa trona, igrač crno-belih rekao je veruje u titulu, ali uz mnogo truda.

Zašto da ne?! Eto, finale kupa, u kom Zvezda nije šutnula na gol, mnogo toga je pokazalo. Recept: svaku utakmicu u prvenstvu moramo da odigramo baš momački. Stalno mi je u glavi ta sezona s Markom Nikolićem okončana duplom krunom, u svaki meč ulazilo se kao da je finale. E, tako se osvaja titula, to je taj mentalitet, zaključio je Ožegović.

Komentari
Advertisements