Partizan za napadača dobija između četiri i pet miliona evra!

Radost fudbalera Partizana

Po svemu sudeći najbolji strelac crno-belih definitivno odlazi.

Fudbaler sa Zelenortskih ostrva napušta Partizan i karijeru će nastaviti u Dubaiju, tačnije u ekipi Al Šarže, koja će osvajaču Kupa Srbije isplatiti obeštećenje između 4.000.000 i 5.000.000 evra, saznaje Telegraf.

DUgi pregovori u kojima su se za napadača crno-belih borili klubovi iz Saudijske Arabije, Kine i na kraju Dubaija, koji je na kraju ponudio i najbolje uslove.

Rikardo će tokom današnjeg dana otputovati sa svojim menadžerima u Ujedinjene Arapske Emirate, uz dozvolu Partizana, gde će ugovoriti uslove, dok će konačnu cifru dogovoriti i klubovi, pošto je u Humsku već stigla ponuda, na koju je uzvraćeno pozitivno, uz neke korekcije u ceni.

Ne bi trebalo da bude problema vezanih za transfer napadača, tim pre što i Al Šarža u tamošnjim medijima u Dubaiju već najavljuju Rikarda kao svoje novo pojačanje.

Ovo je više nego dobar posao za klub iz Humske, jer je Rikardo stigao u Partizan bez obeštećenja, a sada će klub na njemu zaraditi nekoliko miliona evra.

U protekloj sezoni, napadač je postigao 26 golova u svim takmičenjima i time sustigao Brazilca Leonarda na večnoj listi najefikasnijih stranaca u Humskoj.

Komentari
Advertisements