Zvezda ima novog kapitena: Terzić otkrio koji igrači odlaze i najavio nove dolaske

Fudbaleri Crvene zvezde se pripremaju za početak sezone 2019/2020.

Već 9. ili 10. jula startovaće crveno-beli u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv litvanske Suduve, a poznati su potencijalni rivali srpskog šampiona i u drugoj rundi.

Cilj sportskog sektora i stručnog štaba Zvezde je da do starta kvalifikacija trener Vladan Milojević ima jasnu sliku na koga može računati makar do kraja evropskih kvalifikacija.

Generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana Zvezdan Terzić je u razgovoru za Blicsport, najavio promene u igračkom kadru. Očekuje se da klub napuste Lorenco Ebisilio, Vujadin Savić i Filip Stojković, a Zvezda će angažovati četvoricu novih fudbalera.

U naredna tri, četiri dana, trebalo bi da završimo golmana, zadnjeg veznog, špica i levog beka! Nećemo o imenima, a moguće ja i da bude odlazaka sa tih pozicija iz ekipe. Blizu odlaska je Ebisilio, kao i Vujadin Savić i Filip Stojković. Za Bena postoje ponude, možda u narednih nekoliko dana bude nešto konkretno oko njegovog odlaska. Jovančić i Jovičić sigurno ostaju. Za sada smo već prihodovali 7,5 miliona evra. Četiri od Joveljića, 1,7 od Terzća i 1,8 od Jovićevog transfera u Real, rekao je Terzić za Blicsport.

Zbog najavljenih odlazaka Savića i Stojkovića, Zvezda je promovisala novog kapitena. U pitanju je Marko Marin, koji će naredne sezone nositi dres sa brojem 10.

Komentari
Advertisements