PSŽ za Nejmara dobija 130.000.000 i igrača po izboru?

Nejmar

Posle nekoliko oštrih izjava u taboru PSŽ-a, izvesno  je da je će se Nejmar oprotiti od ,,svetaca“, što Real Madrid želi da iskoristi.

Real Madrid odavno želi Brazilca u svojim redovima, još od 2013, kada je Nejmar kao igrač Santosa birao u koji će klub, čak je tada bio na pragu potpisa, ali je Barsa otela igrača ispred nosa čelnicima ,,kraljevskog kluba“.

Sada Real ne želi da propusti ovu priliku, u šta se uklapa i činjenica da Geret Bejl i Hames Rodrigez nisu igrači kojima Zinedin Zidan veruje.

Kolumbijac je proveo vreme na pozajmici u Bajernu, Bejl se nije iskristalisao kao lider nakon odlaska Kristijana Ronalda, pa bi jedan od ove dvojice mogao u Pariz uz obeštećenje od čak 130 miliona evra.

Istovremeno, PSŽ je od Barselone tražio čak 300 miliona evra, ali je malo verovatno da će uspeti da izboksuje ovakvu sumu, procenjuje se da će Nejmar koštati do 200 miliona, koliko je Real i ponudio, kada se uračuna cena još jednog igrača.

Tako bi Nejmar postao saigrač Luke Jovića, koji je uz Edena Azara najveće pojačanje Madriđana u poslednjem prelaznom roku.

Komentari
Advertisements