Kirjos opet naciljao Novaka

Nik KIrjos

Već nekoliko dana traje „polemika“ između najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića i Australijanca Nika Kirjosa.

Podsetimo, Kirjos je konstantno prozivao Đokovića zbog raznih stvari, njegovih proslava pobeda, načinu na koji se ponaša kada gubi, ali i o Srbinovoj „potrebi da se svima dopadne“, kako je to Australijanac protumačio.

Đoković je dugo izbegavao da se izjasni o prozivkama, ali je nedavno u jednom intervjuu, pomenuo i „mušičavog“ tenisera iz Australije. On je tom prilikom rekao da je „Nik dobar momak“ i da ne zna zašto to radi. Smatra da je u pitanju želja da bude u centru pažnje, ali da on sa njim nema nikakvih problema.

Kirjosa je kritikovala i teniska javnost, kao i novinari koji su mu još jednom poručili da preteruje i prelazi određene granice, kada je u pitanju tenis, kao „gospodski“ sport, pa su ga pitali da li bi poslušao Novakov savet da više pažnje obrati na svoju igru.
Međutim, „kengur“ grčkog porekla nije ni njima ostao dužan.

Zašto bih to učinio? Šta to on ima da mi kaže? Šta vi mislite da bi mi savetovao? Da li ste videli kako se on ponaša prema skupljačima loptica, kako baca loptice u publiku? To niste primetili? Zašto njega ne kritikujete, nego samo mene? Niste iskreni. Kada budete, možemo pričati na ovu temu, odjavio je predstavnike „sedme sile“ kontroverzni teniser.

Komentari
Advertisements