NAVIJAČI MILANA ZABRINUTI: Barsa dostavila ponudu za Romanjolija, uprava „rosonera“ se odmah oglasila!

Milan mora da prodaje kako bi doveo nove igrače. Paolo Maldini i Zvonimir Boban imaju pretežak zadatak ispred sebe- Vratiti „rosonere“ na staze stare slave dok im Finansijski fer-plej svakodnevno diše za vratom.

Kako prenosi „Skaj“ Barselona je ponudila 40 miliona evra za kapitena Milana – Alesija Romanjolija.

Taj novac bi dobro došao ekipi sa „San Sira“, ali bord kluba je kategorički odbio ovu ponudu, jer kapiten nije na prodaju!

Paolo Maldini mesecima tvrdi da je Romanjoli njegov naslednik u Milanu, i da će postati legenda kluba, pa je bilo sasvim očekivano da će ova ponuda biti odbijena. Barselona je očigledno pokušala da iskoristi finansijske probleme Milana, jer, realno, u današnjem fudbalu 40 miliona evra za jednog pouzdanog štopera poput Romanjolija i nije neka cifra. Tako da će neki drugi igrači biti žrtvovani od strane uprave kluba.

Romanjoli je karijeru počeo u Romi. Od 2012. godine je priključen prvoj ekipi „vučice“. Nije se naigrao za tri sezone u Rimu (jednu godinu bio na pozajmici u Sampdoriji). Za Milan je potpisao 2015. godine i kako stvari stoje, ostaće u klubu do kraja svoje igračke karijere.

Komentari
Advertisements