Novo pojačanje Partizana stiže iz Argentine!

FK Partizan grb

Argentinski fudbaler Huan Ignasio Kavaljaro biće novo inostrano pojačanje crno-belih u letnjem peralznom roku, preneo je Telegraf.

Radi se o ofanzivnom vezisti ekipe Tigrea, kome 30. juna ističe ugovor sa pomenutim klubom, pa novajlija u Humsku stiže kao slobodan igrač i trebalo bi da potpiše ugovor već početkom sledeće nedelje.

Radi se o fudbaleru kome je primarna pozicija u iza napadača, ali može da igra i na krilu.  Njegova trenutna vrednost na tržištu iznosi preko 1.500.000 evra.

Kako Partizan ne bi bio u mogućnosti da isplati obeštećenje, sreća im se osmehnula, jer je Kavaljaro uskoro slobodan igrač.

Kavaljaro je fudbalom počeo da se bavi u mlađim selekcijama ekipe Union De Santa Fe, koji, baš kao i Tigre, igra u najjačoj ligi Argentine.

Potpisao je prvi profesionalni ugovor sa Unionom još 2012. godine. Posle samo jedne sezone u matičnom klubu, prešao je u redove San Lorenca, koji ga je otkupio za 600.000 evra.

Odigrao je u novom klubu 25 mečeva za dve sezone, pa je 2015. prosleđen na pozajmicu u ekvadorski Kuito, potom i Estudijantes, posle čega se vratio u San Lorenco.
Od 4. avgusta 2018. branio je boje pomenutog Tigrea, u čijim redovima je odigrao 17 utakmica, uz tri gola i dve asistencije. Poslenji je igrao na stadionu River Plejta ,,Monumental”, pre mesec dana, na kome je upisao gol i asistenciju i velikoj pobedi njegovog tima (3:2).

 

Komentari
Advertisements