Ništa od Reala, evo gde će “poslovođa“ Totenhema

Totenhem - Brajton 1:0, Kristijan Eriksen

Dugo se nagađalo hoće li Kristijan Eriksen otići u Real iz Madrida.

Najnovije informacije kažu da – neće! Međutim, to ne znači da će ostati u dresu Totenhema.

Naime, jedan od najboljih veznih fudbalera na svetu napušta “pevce“, ali se ne zna da li ide iz Engleske. On je u razgovoru za danski list “Ekstra Bladet“, potvrdio da se oprostio od dresa Totenhema i da je vreme za nešto novo u karijeri.

– Osećam da je došao trenutak kada želim nešto novo u karijeri. maksimalno poštujem sve ono što sam doživeo u Totenhemu, ali sada je vreme za nove horizonte. Verujem da će se sve razjasniti tokom leta, rekao je Eriksen.

Ovom 27-godišnjem fudbaleru ugovor sa Totenhemom ističe narednog leta, a za njegovo angažovanje, do skoro, najzainteresovaniji bio je Real iz Madrida.

Međutim, prema navodima “Mirora“, Madriđani su se povukli iz trke, pa su sada u igri ostala još dva kluba. Razlog odustajanja “kraljevskog kluba“ bila su velika potraživanja Totenhema, pošto je predsednik “pevaca“, Danijel Levi, insistirao na obeštećenju većem od 100 miliona evra, što je i za jedan Real previše.

Po engleskom “Miroru“, sada su za Eriksena zainteresovani još Mančester Junajted i italijanski Juventus.

Čini se da je igrač njegovih karakteristika potrebniji Junajtedu, a i Eriksen se navikao na ostrvski fudbal, pa se svima čini da je bliži dresu “crvenih đavola“, nego italijanskog šampiona.

Komentari
Advertisements