Suma ima rešenje: Mogu mnogo bolje

Sejduba Suma

Sejduba Suma se na mala vrata vratio u Partizan. Pre dve godine je pompezno dočekan u Humskoj, međutim u svom prvom „mandatu“ je razočarao, pa je usledila još neslavnija epizoda u Izraelu i povratak u Partizan.

Vezista iz Gvineje uveren je da će iskoristiti novu šansu među crno-belima, a ističe da primećuje razlike u odnosu na svoj prvi boravak u Partizanu.

– Sada je sa nama nova grupa igrača. Tim je drugačiji nego prošle sezone, ima dosta mladih igrača koji jako treniraju i mogu da ponude klubu nešto dobro, rekao je Suma za TV Partizan.

Svestan je da se od njega mnogo više očekivalo kada je dolazio.

– Znam da prošle sezone nisam pokazao ono što se od mene očekivalo. Mnogo toga nije bilo dobro. Mislim da je sada drugačija situacija i da ću biti mnogo bolji, optimista je Suma.

Savo Milošević je izjavio da ima plan za Sumu, a omaleni vezista tvrdi da je rešenje jednostavno. Želeo bi da igra na poziciji koja mu najviše odgovara, iza napadača, a ne po boku.

– Voleo bih da igram na mojoj osnovnoj poziciji. Poslednje dve sezone sam igrao na drugoj poziciji, a znam da mogu mnogo bolje kada igram na svojoj pravoj poziciji, poručio je Suma.

Sejduba Suma ima ugovor sa Partizanom još godinu dana.

Komentari
Advertisements