Mijailović najavio ostanak Trinkijerija, veći budžet, borbu kroz institucije…

Ostoja Mijailović i Andrea Trinkijeri

KK Partizan je održao Upravni odbor kluba i Sednicu Skupštine.

Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović je na godišnjem koktelu naglasio da će klub u narednoj sezoni imati veći budžet i najavio ostanak trenera Andree Trinkijerija i sportskog direktora Nikole Lončara.

Navijači su prepoznali momenat u kom smo se našli, pa smo tako bili treći po gledanosti u Evrokupu, kao i prvi u ABA ligi. Kontinuitet trenera Andree Trinkijerija i sportskog direktora Nikole Lončara se nastavlja, a u narednoj sezoni će imati veći budžet. Obaveze redovno izmirujemo, bez blokade i BAT-a, a rešićemo i poreski dug. Veliku zavalnost dugujemo navijačima, sponzorima, državi, rekao je Mijailović, a preneo Blicsport.

Mijailović je dodao da je Partizan pobednik bez obzira na odluku Evrolige o dobitniku vajld-karda za narednu sezonu (očekuje sa da u četvrtak bude poznat poslednji učesnik elitnog takmičenja u sezoni 2019/2020). Takođe, nije želeo da komentariše finalnu seriju plej-fa protiv Crvene zvezde i najavio nastavak borbe.

Nismo komentarisali nepravde, već ćemo voditi borbu kroz institucije ABA lige i Košarkaške lige Srbije. Ništa nisam komentarisao zbog odluke borda Evrolige. Kakva god da bude odluka, Partizan ne gubi. U narednih pet godiina ćemo igrati u Areni, gde ćemo imati i trenažni centar, dodao je predsednik Partizana.

Komentari
Advertisements