Burno u Humskoj, Mijailović tvrdi: Nismo stavili stadion pod hipoteku

Ostoja Mijailović i Milorad Vučelić

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović demantovao je da je klub kojim rukovodi uzeo milionski kredit i zbog toga stavio pod hipoteku stadion Partizana u Humskoj ulici.

Prethodnih dana o tome se polemisalo na društvenim mrežama, a informaciju je potvrdio i potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić. Navodno je u pitanju iznos od tri miliona evra, a Mijailović je iskoristio odobrenje članova Upravnog odbora JSD Partizan.

Biznismen iz Čačka, visoki funkcioner SNS i predsednik KK Partizan sve to demantuje.

– To mora da je profesorska prvoaprilska šala iz tog kluba. Ne, nismo uzimali nikakve kredite i nemamo nameru da uzimamo nikakve kredite. Partizan se jedva izborio sa kreditima i nemamo nameru da uzimamo nikakve kredite uopšte. Partizan nema niti jedan kredit. Klub je finansijski stabilan i budžet gradi i gradiće iz realnih prihoda, ne iz kredita, tvrdi Mijailović u izjavi za Telegraf.

Crno-beli nisu dobili pozivnicu Evrolige, ali Mijailović najavljuje pravljenje jakog tima, a od pojačanja prvi bi trebalo da dođe Nemanja Gordić.

– Tek počinjemo da radimo na pojačanjima. Biće odličan prelazni rok i navijači mogu da očekuju dobre igrače i dobru sezonu, poručio je Mijailović.

Komentari
Advertisements