Lalatović: Sa Zvezdom nisam uzeo titulu jer je Partizan bio prejak, a mi nismo imali ni struje

Nenad Lalatović

Novi trener Vojvodine, Nenad Lalatović, prisetio se dana provedenih u Crvenoj zvezdi, rekavši da će ona ostati njegova najveća ljubav.

Crvena zvezda uvek je bila, biće i ostaće moja najveća ljubav, to nikada nisam i nikada neću kriti. Jednostavno, kada vas neko napravi, to se ne zaboravlja i na to treba da budete ponosni. Igrao sam za prvi tim četiri godine, osvojio četiri trofeja, bio kapiten u svim selekcijama, dao gol u derbiju. Majka koja te rodila i kada nisi pored nje, majka je majka zauvek i ona se najviše voli, rekao je Lalatović u intervjuu za „Glas Srpske“.

Kao trener Zvezdu je preuzeo kada bi malo ko prihvatio taj poziv, a napustio je kada su počela dodatna mešanja u posao.

Bila mi je želja da sa crveno-belima osvojim titulu, ali to tada nije bilo moguće, jer je Partizan bio prejak, a mi nismo imali ni struje. Isforsirao sam tada Zvezdinu decu, koja danas puno vrede. Tada su momci imali platu po 3.000, a danas po 50.000 ili 60.000 mesečno. Kada sam dolazio, rekao sam da ću raditi dve godine džabe i da ću za to vreme napraviti 25 miliona evra, osvojiti titulu i napraviti pomak u Evropi. Tražio sam da dovedu neka pojačanja, obećali su da će tako biti, ali nisu ispoštovali. Izgurao sam jednu sezonu i kada su počela dodatna mešanja u posao, odlučio sam da odem. I to u Borac iz Čačka, koji je bio poslednji na tabeli, dodao je Lalatović.

Komentari
Advertisements