Još jedan bivši fudbaler Zvezde prešao u Voždovac

Uprava FK Voždovac radi punom parom ovog leta.

Nakon Marka Trkulje, Viktora Živojinovića, Nemanje Nikolića, Miloša Bosančića, Marka Živanovića i Litvanca Justasa Lasicka, opremu „zmajeva“ zadužio je i iskusni vezista Miloš Stojčev.

Stojčev je prošao kroz mlađe kategorije Crvene Zvezde, a u Srbiji je nastupao još i za ekipu Vojvodine i Borca iz Čačka. Igrao je i u MLS ligi, za ekipu Kanzas Sitija, a fudbalski ga je vodio i u Kazahstan i Grčku. Branio je i boje Sarajeva.

Želim da se zahvalim Upravi kluba na želji da me dovedu i na brzom dogovoru. Upravo sam pristigao u Sloveniju i polako upoznajem ekipu i momke, mada neke već znam jer smo se susretali na terenima kao rivali, a sada ćemo imati prilike da budemo i saigrači. Prvi utisci o organizaciji kluba, kao i o momcima su odlični. Ekipa je dosta mlada, i uz nekolicinu nas starijih igrača mislim da sve može biti pun pogodak. Prvenstveni cilj koji želimo da ostvarimo jeste plasman u plej-of, a kada se već nađemo tu, ni Evropa neće biti daleko. Mislim da bi trebali da stremimo ka najvišim ciljevima, jer Voždovac kao klub poseduje sve uslove za to, rekao je Stojčev za klupski sajt.


Foto: FK Voždovac

Komentari
Advertisements