Pavkov ima ponudu iz Francuske, ljubimac „delija“ želi transfer

Milan Pavkov na severno tribini, Crvena zvezda - Liverpul 2:0

Milan Pavkov na pragu je odlaska iz Crvene zvezde.

Iako je centarforu iz Begeča propao transfer u redove kineskog Đangsua, ponude za njegove usluge ne manjkaju.

Generalni direktor šampiona Srbije Zvezdan Terzić je u izjavi za Mozzart sport potvrdio da za Pavkova postoji interesovanje iz arapskih zemalja, a pojavio s ei jedan francuski klub, koji je spreman da plati potrebno obeštećenje.

On je izrazio želju da ide pre sedam dana. Složili smo se sa njegovim zahtevom i pustili smo ga da ode u Kinu. Vratio se jer nije dogovorio uslove. Nije nas to zabrinulo ni malo jer za Pavkova imamo još ponuda. Juče smo dobili ponudu tešku 3.000.000 miliona evra od jednog francuskog kluba. Međutim, plata je u odnosu na Kinu mnogo manja. Postoji interesovanje i iz Arabije i Emirata. On želi da ide. Verovatno će otići, ali i ako ostane nećemo se ljutiti, rekao je Terzić za Mozzart sport.

Pojavila se i informacija da je francuski Nim poslao ponudu za Branka Jovičića, ali je Terzić izričit da borbeni vezista do daljeg ostaje u klubu.

On ne može da ide. To sam mu obrazložio. Ne interesuje me da li neko nudi milion ili tri. On nam je trenutno prva opcija i niko ko je prva opcija ne može da ide iz Zvezde. Imali smo ponudu za Bena od 3.000.000, ali svi koji su počeli meč sa Zenitom nisu na prodaju, dodao je generalni direktor Zvezde.

Komentari
Advertisements