Zvezda predstavila Milanovića i Rađena: Projekat pokazuje ozbiljnost

Igor Milanović predstaljen kao novi trener Zvezde

Najbolji srpski vaterpolista svih vremena, Igor Milanović, predstavljen je danas u funkciji novog trenera Crvene zvezde.

Legendarni sidraš obratio se novinarima i rekao da potezi rukovodstva crveno-belih pokazuju ozbiljnost i ambiciju.

Pre svega sam sretan što sam svoju karijeru vezao za svoj dom, posle nekoliko godina provedenih van mog Beograda. S tim u vezi sam prošle godine i bio angažovan na pionirskom projektu zajedno sa Vladimirom Popovićem i Nikolom Rađenom, a to je Vaterpolo klub „Wind sport“. Sa Viktorom Jelenićem i Igorom Milojevićem sam stari prijatelj, vojevali smo na više frontova i kao suparnici i kroz neke zajedničke akcije. Meni je veliko zadovoljstvo što se javila ta ideja iz Crvene zvezde da se na jedan kvalitetan način uspostavi saradnja sa „Wind sport“-om, kao i da ja budem postavljen na mesto šefa struke, a i da se Nikola Rađen posle angažmana u inostranstvu vrati u Crvenu zvezdu sa kojom je osvojio Ligu šampiona 2013. godine. Meni je drago da je Crvena zvezda spremna da osveži tim i što pokazuje jednu ozbiljnost u radu i ambicijama da budemo prvi. Za mene je to svakako novi izazov i iskušenje, a sa druge strane, ovde sam u Beogradu i sretan sam što ću voditi Crvenu zvezdu u narednoj sezoni, rekao je Milanović.

Nikola Rađen je intimno priželjkivao da karijeru završi u Zvezdi.

Intimno sam priželjkivao da svoju igračku karijeru završim u Crvenoj zvezdi, klub koji volim i za koji navijam. Usledila je saradnja, ne samo između Crvene zvezde i mene, već malo šira saradnja. Pre nekoliko meseci u Pančevu smo krenuli sa jednim novim klubom „Wind sport“-om, sa podrškom Grada Pančevo, gradonačelnikom i svih ljudi u tom gradu. Imamo odlične uslove gde mislimo da možemo da napravimo nove vaterpolo šampione. Jedva čekam da počnu i utakmice Crvene zvezde, da vidim publiku na tribinama i navijače koji su jako bitan faktor ovog kluba. Drago mi je i što je saradnja između Crvene zvezde i „Wind sport“-a uspostavljena i verujem da će biti jako plodna, pojasnio je Rađen.

 

Komentari
Advertisements