Vojvodina deklasirala Slovence, Lalatović zadovoljan

Fudbaleri Vojvodine deklasirali su slovenačku ekipu Brežice rezultatom 8:1 (1:1) u prijateljskoj utakmici u Termama Čatež.

Strelci za novosadske crveno-bele bili su Čović u 16, Đuričin u 52, 66, 75. i 84, Milojević u 54, Komljenović u 65. (ag) i Matić u 90, dok je jedini gol za Slovence postigao Adamić u 18. minutu.

Brežice: Račić (od 46. Ašić) – Mršić (od 46. Komljenović), Lokar (od 46. Dorunda), Brumin (od 46. Zubak), Selimović (od 46. J. Soldo) – Turković (od 46. D. Soldo), Božič (od 46. Vidmar), Filip, Dragović – Adamić, Mirkac.

Vojvodina: Rockov (od 46. Simić) – Lazarević (od 46. Stojković), Đurić (od 46. Veselinović), Vasiljević (od 46. Saničanin), Vučić (od 46. Devetak) – Topić (od 46. Drinčić), Đurišić (od 46. Milojević) – Nešković, Zukić (od 46. Bojić), Kokir (od 46. Đuričin) – Čović (od 46. Matić).

Generalno mogu biti zadovoljan izdanjem ekipe na ovoj utakmici, posebno u drugom poluvremenu. U prvom poluvremenu, igralo je dosta mladih igrača, za koje se vidi da im je potrebno vreme kako bi se nametnuli i vodili igru Vojvodine, tako da i klub i navijači za njih moraju da imaju strpljenja, jer meni je prioritet da Vojvodinu vratim na evropsku scenu. Što se tiče drugog dela utakmice, suvišno je bilo šta komentarisati. Dali smo sedam golova, igrali visok presing svih 45 minuta, dominirali, imali dobru duel igru, ubacivali se iz drugog plana, imali završnicu… Jednostavno, sve je bilo besprekorno i za svaku pohvalu, rekao je trener Vojvodine Nenad Lalatović za klupski sajt.

Komentari
Advertisements