Čović: Dovodimo sigurno pleja i centra

Nebojša Čović

Odjeknula je vest u četvrtak da će Džejms Gist i Čarl Dženkins doći na Mali Kalemegdan.

Predsednik Zvezde Nebojša Čović govorio je gostujući u petak na TV Prva o prelaznom roku crveno-belih, koji uveliko prave tim za sezonu 2019/20.

– Pokušavamo da napravimo koktel tima za sledeću sezonu. Cilj je prevashodno bio zadržavanje igrača iz prethodne sezone, kao i dovođenje kvalitetnih pojačanja. Igrači kao što su Kuzmić i Dženkins su već bili u sistemu i sa te strane poznaju naš klub. Igrač kao što je Braun je neophodan Crvenoj zvezdi za takmičenje kao što je Evroliga, kazao je Čović i dodao ne želi još nikog da imenije s obzirom na to da transferi još nisu realizovani.

– Ne bih sad o imenima jer su pregovori u toku i objavljivanje imena od strane menadžerskih agencija mogu samo da štete tom poslu. Sigurno će biti dva do tri pojačanja. Dakle 100% na poziciji plejmejkera kao i na poziciji centra. O imenima i nacionalnostima igrača ne bih ovom prilikom jer ih je više u opticaju, ali vidim da pojedini menadžerski sajtovi sa juga žure i ‘udaraju’ cifre, rekao je predsednik crveno-belih.

Komentari
Advertisements