Đoković: Veoma sam zadovoljan načinom na koji sam meč priveo kraju

Novak Đoković je prebrodio i treću prepreku na ovogodišnjem Vimbldonu.

Najbolji teniser sveta i aktuelni osvajač Grend slem turnira u Londonu bio je bolji u četiri seta od Poljaka Huberta Hurkača.
Srpski as je nakon meča izjavio da je Hurkač bio jako težak protivnik, ali da je zadovoljan načinom na koji je završio ovaj meč.

Čestitke Hurkaču na dobroj igri. Izazvao me je, dobro je servirao. Dao je sve od sebe i odigrao je sjajan meč. Trebalo je da iskoristim svoje šanse u drugom setu. Nisam dobro odgovarao ne njegove druge servise. Pomalo sam oklevao, što nije bio slučaj u prva dva meča. Ali, mislim da je treći set bio odličan. Četvrti, takođe, veoma solidan. Veoma sam zadovoljan načinom na koji sam meč priveo kraju. Ipak, uvek postoji nešto što može da se unapredi. Ovo je Gren Slem. Sigurno je iznenađujuće što nema nijednog igrača iz prvih 10 u mom delu žreba. Istovremeno, moje poštovanje svima koji su nadigrali nosioce. Moj se stav prema bilo kom sledećem protivniku neće promeniti zbog toha što nije rangiran visoko kao ostali, rekao je Đoković, a preneo Sport klub.

Komentari
Advertisements