Pavlović o interesovanju Juventusa i periodu u Partizanu

Strahinja Pavlović

Štoper Partizana Strahinja Pavlović vredno trenira u Sloveniji i čeka vesti iz Italije.

Interesovanje Juventusa postoji, ali pregovori i dalje nisu realizovani. Mladi defanzivac je u razgovoru za Novosti istakao, da mu prija interesovanje torinskih crno-belih, ali da je fokusiran na Partizan.

Uprava kluba najbolje zna šta se dešava povodom toga, oni vode sve pregovore, ja sam najmanje tu u celoj priči. Znam samo da su pregovori još u toku. Skroz sam opušten i stvarno ne razmišljam puno o tome. Postoje ljudi koji vode brigu o tome, na meni je da treniram i da budem posvećen Partizanu. Kada sam prvi put čuo za to bio sam u Italiji s mladom reprezentacijom. To su jedne novine objavile, pa sam po povratku imao razgovor s menadžerom, koji me uputio u situaciju. U početku nisam verovao da je to to, ali sam posle shvatio da je to ozbiljnija priča, rekao je Pavlović za Novosti.

Popularni Kalaba osvrnuo se na prethodnih šest meseci u Partizanu, koji su bili kao iz bajke.

Odigrao sam samo 15 utakmica. Nisam ostavio veći trag, osim tog osvajanja Kupa, koji mi je ostao u lepom sećanju. Osvojili smo trofej, i to na oproštaju Saše Ilića. Ako odem, jednom ću se sigurno vratiti, a ako ostanem, apsolutno sam spreman da igram i da budem sto odsto posvećen klubu. Derbiji su mi najviše značili u čeličenju. Odigrao sam tri utakmice sa Zvezdom i tri utakmice protiv Radničkog iz Niša. Dakle, to je šest mečeva, što znači da sam gotovo polovinu mečeva za Partizan igrao jače utakmice. Sve u svemu zadovoljan sam partijama, dodao je Strahinja Pavlović.

Komentari
Advertisements