Zvezda se sprema za Evropu: novi semafor na ,,Marakani“ [VIDEO]

Stadion Crvene zvezde

U Ljutice Bogdana uveliko rade na rekonstrukciji stadiona ,,Rajko Mitić“. Promenjena je trava, stavljaju se nove stolice, a stadion će vrlo brzo dobiti i novi semafor. Postojeći će biti kompletno zamenjen. Radovi uveliko traju tako da je polovina koju je činio stari „lampaš“ praktično već skinuta, a druga polovina će biti vrlo brzo uklonjena, kako bi počelo sa postavljanjem konstrukcije novog, velikog ekrana.

Iako se razmišljalo o mogućnosti promeni lokacije semafora, odlučeno je da on ipak ostane ina staroj poziciji u vrhu južne tribine. Novi semafor će biti poput onih na svim evropskim stadionima, a biće istih dimenzija kao i sadašnji.

– Semafor želimo već duže vreme da zamenimo i sada smo uspeli da odvojimo značajna sredstva za kupovinu novog i zamenu straog. Poboljšavamo konfor naše publike u svakom segmentu i semafor je neizostavni deo toga. Želimo da svi zvezdaši imaju najbolji mogući pregled igre i rezultata u svakom trenutku, a novi semafor će to omogoćiti, rekao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Komentari
Advertisements