Zvezda otpisala još jednog pred Sudovu

Detalj sa treninga Crvene zvezde

Krilni fudbaler Crvene zvezde Milan Jevtović odlično se pokazao na pripremama i našao se se na mestu potencijalnog startera za meč sa Sudovom. Međutim, doživeo je peh na utakmici sa Blau Vajsom, kada je zbog povrede primicača morao da napusti igru u 37. minutu.

Iako povreda nije opasna, Jevtović će preskočiti utakmicu u Marianpulju protiv Suduve, koja se igra u utorak. U Zvezdi su odlučili da ništa ne rizikuju pošto očekuju da Jevtović u nastavku kvalifikacija bude jedan od ključnih igrača.

Nema mnogo nepoznanica kada je u pitanju Milojevićev izbor startera za meč protiv Suduve. Iako se Milan Borjan vratio sa Gold Kupa, na golu će biti Zoran Popović.

Gobeljić i Rodić su sigurni na startnim pozicijama, kao i Nemanja Milunović. Jedina dilema je ima drugog štopera. Novajlija iz Niša Radovan Pankov bi bio prvi izbor da tokom priprema u Austriji nije imao problema sa rupturom prednje lože.

Nadaju se na Marakani da će Pankov biti spreman. Međutim, moguće je da će duel početi Srđan Babić ili bivši kapiten Vujadin Savić.

Komentari
Advertisements