GOTOVO: Partizan prodao štopera!

Fudbaleri Partizana

Partizan je prodao štopera Svetozara Markovića u Olimpijakos, preneo je Mocart.

U ponedeljak je konačno završen transfer i mladi defanzivac se seli u Pirej, posle dugih pregovora između dva kluba. Partizan će zaraditi 1.500.000 evra i 10 odsto od narednog transfera Markovića. Srpski štoper je sa crveno-belima potpisao ugovor na četiri godine. Prema pisanju grčkih medija, Marković bi u Olimpijakosu trebalo da zarađuje 225.000 evra po sezoni.

Dugo su trajali pregovori Partizana i Olimpijakosa s obzirom na to da crno-beli nisu bili zadovoljni ponudom za Markovića, međutim klub iz Pireja je povećao sumu i dogovor je postignut.

Markovićje juče napustio pripreme Partizana u Sloveniji i otputovao u Pirej gde su ugovoreni i poslednji detalji pred potpis četvorogodišnjeg ugovora. Posle potpisa ugovora i zvanične promocije, Marković će se zaputiti ka Austriji gde se Olimpijakos trenutno trenira i priprema za dvomeč sa Viktorijom Plzenj u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Priključiće se kolegi iz mlade reprezentacije Lazaru Ranđelovićukoji je takođe ovog leta pojačao najtrofejniji grčki klub.

Komentari
Advertisements