Marota dao zeleno svetlo: Ikardi napušta Inter, ali ostaje u Seriji A!

080719 Icardi SC

Argentinski fudbaler Mauro Ikardi, čini se, ovoga leta će napustiti Inter, s obzirom da ga Antonio Konte ne planira u svojoj ekipi za sledeću sezonu.

Ikardi je imao velikih problema sa upravom Intera i navijačima zbog odbijanja da produži ugovor, a mnogi za sve te probleme krive upravo njegovu suprugu Vandu koja mu je ujedno i menadžer.

Ikardi je od 2013. u Interu i pretprošle je sezone bio prvi strelac Serije A, ali prošla mu je bila za zaborav. Ostao je i bez kapitenske trake, a sada mnogi žele da napusti „Đuzepe Meacu“.

Interov generalni direktor Bepe Marota praktično je pozvao klubove da pošalju ponudu za Ikardija.

Spremni smo da pregovaramo sa svakim klubom koji želi da kupi Ikardija, uz uslov da poštuju njegovu tržišnu vrednost, rekao je Marota u velikom intervjuu za Sky Sport Italia.

Napoli je nakon toga direktno kontaktirao Ikardija i Vandu i ponudio im 7.5 miliona evra godišnje plus bonuse, tvrdi Sky Sport Italia.

Reč je o malo boljoj ponudi od one koju je ponudio Juventus, a nagađa se da bi sa bonusima mogla da poraste i na 10 miliona evra po sezoni.

„Partenopei“ su spremni da plate cenu od 60 miliona evra koju je postavio Inter i obećaju da će Ikardi postati glavna figura njihovog projekta pod trenerskom palicom Karla Anćelotija.

Komentari
Advertisements