Milojević: Suduva jača nego prošle godine, Pavkov ima problema

Vladan Milojević

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je Suduva kvalitetnija nego prošle godine, ali da veruje da će se njegov tim pokazati u pravom svetlu u prvom meču kvalifikacijama za Ligu šampiona u Marijampolju.

– Suduva nije menjala tim u odnosu na prošlu godinu, ostali igrači u timu su im kvalitetni i jača nego pre. Vladari su Litvanije, u ritmu su sezone, nama je prvi meč i očekujem težak zadatak. Dobro smo se spremili i nadam se kvalitetnom duelu, rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Marijampolju, prenosi Tanjug.

Milojević nije mogao da kaže da li je Zvezda jača u odnosu na prethodni susret sa Suduvom kada je slavila sa ukupnih 5:0.

– Doveli smo dosta igrača u zimskom prelaznom roku. Ne bih mogao da kažem da li smo jači ili slabiji. I dalje imam dobar tim na raspolaganju. Ne mogu i nemam vremena da žalim za igračima koji su otišli. Verujem da su igrači koje imam sada bolji nego što sam imao.

Prema njegovim rečima uvek ima dilemu za startnih 11 igrača.

– U principu imam konture tima, ali ne znam šta sutra moze da se promeni.

Milojević po svoj prilici u utorak neće moći da računa na Milana Pavkova, koji se nije pojavio na treningu u vreme odigravanja utakmice.

– Ima neki malih problema pa ćemo videti do utakmice da li će moći da bude u konkurenciji – rekao je Milojević.

Utakmica između Suduve i Crvene zvezde igra se u utorak na stadionu Arvi arena od 20 sati po srednjeevropskom vremenu.

Komentari
Advertisements